Collblanc, Quart i Sant Nicolau a la Final a Quatre de la Regal XXXIII Lliga Nacional Catalana EBA 2014 - Trofeu Tricentenari

Tweet #RegalLligaCAT // La 33a edició de la Regal Lliga Nacional Catalana EBA - Trofeu Tricentenari ja coneix a tres dels quatre semifinalistes, Aracena-AEC Collblanc, CB Quart Piscines Sant Feliu i Sabadell Sant Nicolau, una vegada disputada la segona i penúltima jornada de la fase prèvia.

29-09-2014 00:00

En el primer partit de la segona jornada de la fase prèvia al grup 1, disputat el passat dissabte al Fum d'Estampa de L'Hospitalet, l'Aracena-AEC Collblanc va superar al BC MoraBanc Andorra'B' per 89-67 en un matx en el que van arribar a guanyar per 28 punts. Amb aquesta segona victòria, els de L'Hospitalet es classifiquen matemàticament per a la final a quatre com a primers classificats dels seu grup.

Un altre equip que va fer-se amb la classificació matemàtica, però en aquest cas en el grup 4, va ser el Sabadell Sant Nicolau. Els granes van guanyar al Queso Milner-Arenys Bàsquet per 20 punts de diferència 88-68 en un matx en el que el millor va ser Xavi Costa del Sant Nicolau, amb 17 punts i 7 rebots.

En aquest mateix grup 4, el CB Santfeliuenc va caure, aquest passat diumenge, i per la mínima (82-83) davant el BC Martorell-Solvin després d'un inici d'alta anotació amb un parcial de 31-19 favorable als locals. En els següents períodes el Martorell va portar el ritme de joc tot capgirant el marcador i fent-se amb la primera victòria en aquesta competició. El millor del partit, tot i la derrota del seu equip va ser Lucho Fernandez amb 24 punts i 19 rebots. El millor per part visitant va ser Luis Molina amb 24 punts i 4 rebots.

En el grup 3, el CB Castelldefels es va veure superat de forma clara i contundent pel CB Cornellà per un 49-83. El Cornellà, en la seva estrena a la competició, va mig sentenciar el partit al descans (15-40) després d'un parcial de 4-19 al segon quart. Els màxims anotadors del partit van ser Marc Sese i Eduard Arques del Cornellà amb 17 i 16 punts respectivament. El classificat del grup 3 per a la final a quatre es decidirà en el proper i darrer enfrontament de la fase prèvia entre el CB Cornellà i l'iSports Salt.

La segona jornada es va tancar amb el duel entre el CB Quart Piscines Sant Feliu i el CB L'Hospitalet en partit corresponent al grup 2 i amb victòria final i classificació pel Quart. El conjunt gironí va guanyar per quatre punts de diferència (75-71) a L'Hospitalet en un bon darrer període del Quart. El millor del partit va ser Jordi Bataller del Quart amb 19 punts i 7 rebots, seguit de Gabriel Diaz de L'Hospitalet amb 26 punts i 5 rebots.