Snatt's Femení Sant Adrià es proclama campió de Catalunya Júnior Femení Preferent a La Seu d'Urgell

Tweet #F4J%C3%BAniorBQ // La Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent s'ha disputat aquest dissabte 26 i diumenge 27 d'abril a La Seu d'Urgell, Ciutat del Bàsquet Català 2014.

26-04-2014 00:00

Snatt's Femení Sant Adrià s'ha proclamat Campió de Catalunya Júnior Femení Preferent en guanyar a la final al Basket Almeda per 65-61 en un partit molt igualat que ha necessitat d'una pròrroga. La final, que ha començat favorable a l'equip de Cornellà de Llobregat amb un 12-21 inicial, s'ha igualat en un segon quart dominat pel Sant Adrià arribant al descans amb un 31-30 en el marcador. A la represa, molt més igualada, tots dos equips s'han anat intercanviant cistelles fins arribar amb empat a 58 al final dels 40'. A la pròrroga, el Sant Adrià s'ha imposat amb un parcial de 7-3 fent-se amb la victòria i campionat. La millor jugadora de la final ha estat Helena Orts amb 24 punts i 13 rebots. Per part de l'Almeda, la millor ha estat Elena Oma amb 13 punts i 14 rebots.

En el partit pel 3r i 4t lloc, la victòria ha estat per l'Uni Girona en superar a l'Arenys Bàsquet per 63-41 en un partit dominat pel conjunt gironí que es fa amb el tercer i darrer bitllet per disputar el Campionat d'Espanya de clubs Júnior. L'Uni ha començat a encarrilar el partit amb un parcial de 16-0 al segon període que significava el 26 a 9 minuts abans del descans. A la represa el domini gironí ha continuat fins arribar als 25 punts de diferència. La millor del partit ha estat la jugadora de l'Uni Iho Lopez amb 10 punts i 12 rebots, seguida de la seva companya d'equip Gemma Recasens (16 punts i3 rebots) i Fatou Ndiaye (11 punts i 9 rebots).

L'Almeda accedia a la final en superar a l'Uni Girona per un ajustat 62-63 en una igualada i disputada semifinal que no s'ha decidit fins als instants finals. La millor jugadora d'aquesta semifinal va ser Fatu Ndiaye de l'Uni amb 20 i 9 rebots, mentre que Elena Capella de l'Almeda ha estat la màxima anotadora del matx amb 24 punts.

L'altre finalista, el Sant Adrià, arribava a la final després de vèncer de forma clara i contundent a l'Arenys Bàsquet per 108-52. Helena Orts, del Femení Sant Adrià, va ser la millor jugadora de la segona semifinal després d'anotar 17 punts i capturar 6 rebots. Juntament amb la seva companya d'equip, Ainhoa Lopez, van ser també les màximes anotadores del partit amb 17 punts per cap.

Equips participants final a quatre

· 1r classificat: SNATT'S FEMENI SANT ADRIA A

(2a fase: 14 PG / 0 PP // 1a fase: 14 PG / 0 PP)
· 2n classificat: UNIGIRONA
                    (2a fase: 9 PG / 5 PP // 1a fase: 7 PG / 7 PP)
· 3r classificat: BASKET ALMEDA 1
                    (2a fase: 8 PG / 6 PP // 1a fase: 11 PG / 3 PP)
· 4t classificat: ARENYS BASQUET A
                    (2a fase: 5 PG / 9 PP // 1a fase: 6 PG / 8 PP)

Camp de joc:

Palau d'Esports Seu d'Urgell
Camí Ral de Cerdanya, 31 - 25700 La Seu d'Urgell (Lleida)

Calendari de joc:

- Semifinals
26/04/2014 / 10:30h
UNI GIRONA 62 - BASKET ALMEDA '1' 63 (B)
26/04/2014 / 12:15h
SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ 108 - ARENYS BÀSQUET 52 (A)

4t Arenys Bàsquet

Els tres primers classificats disputaran el Campionat d’Espanya de clubs Júnior que enguany es disputarà de l'11 al 17 de maig a Guadalajara.