Jornada Regal / Jornada d'èxit en l'apassionant derbi barceloní entre S.R. Lima Horta i Joventut Les Corts de la Regal Copa Catalunya Femenina

Aquest diumenge dia 13 d’abril Barcelona ha acollit una nova Jornada Regal a càrrec del patrocinador principal de la Copa Catalunya, que es vincula amb el Bàsquet Català amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò. Els assistents han pogut gaudir d’un apassionant derbi barceloní entre el S.R. Lima Horta i el Joventut Les Corts sota un ambient digne de les grans ocasions on l’afició local no ha parat d’animar en cap moment.

JOVENTUT LES CORTS

Aquest diumenge dia 13 d’abril, el barri d'Horta ha acollit la jornada Regal, dins del marc de la Regal Copa Catalunya, en la que hem gaudit d’un derbi barceloní molt igualat i disputat fins a l'últim segon entre el S.R. Lima Horta A i el Joventut les Corts A.

El S. R. Lima Horta lluitava per aconseguir un lloc en la quarta plaça de la classificació (que disputa entre el Basket Almeda i el Reus Deportiu), mentre per la seva banda, el Joventut Les Corts estava en una situació més còmoda en tenir la segona plaça de la taula assegurada.

En el primer quart, tots dos equips han mostrat un joc molt defensiu, finalitzant aquest amb un parcial de 9-8 en el marcador, favorable a l’equip local, i destacant-ne el bon joc col·lectiu ofert per ambdós conjunts. Durant el descans entre períodes, els més menuts del club han animat l’ambient fent el llançament de mini pilotes Regal al públic assistent.

El segon quart ha seguit una dinàmica molt similar a la del primer, en què l’equip "de casa" ha tingut algunes errades en el rebot defensiu, beneficiant així que l’equip visitant es posés davant en el marcador per 19-21.

Al descans del partit s’ha dut a terme l’acció Regal de la Jornada. Equips formats per nens del Mini A, Mini B, Pre-Mini, Pre-Infantil i de l'Escola de Bàsquet del S.R. Lima Horta, han jugat 5 partits de 3x3 a 5 cistelles diferents, premiant als equips guanyadors amb pilotes oficials de la Federació Catalana de Basquetbol i amb mini-cistelles Regal per a la resta de participants en el joc.

A la represa del matx, durant el tercer quart, el Joventut Les Corts ha augmentat la distància respecte a l’equip local, oferint una bona dinàmica de tir i un joc molt ordenat on es feia evident l’experiència i compenetració entre les jugadores. S'ha arribat al final d'aquest període amb una avantatge en el marcador de cinc punt (33-38).

En les acaballes del partit, en el descans entre 3r i 4t quart, els més petits han aprofitat per a regalar mini cistelles Regal entre el públic.

L’últim període ha estat el més emocionant de tot l’enfrontament, on l’equip local ha aconseguit remuntar el marcador anotant en els moments decisius, i sobretot amb un triple convertit a 20 segons del final, que els ha acabat donant la victòria.

El S.R. Lima Horta ha mostrat una gran fe i confiança en no abaixar el cap en cap moment, sobretot gràcies al lideratge de Laura López, que ha dirigit l’equip en tot moment i ha generat confiança i tranquil·litat al conjunt en els moments clau del partit.

Així doncs el resultat final ha estat de 52-50 en un enfrontament en què qualsevol dels dos conjunts hauria pogut sortir-ne victoriós.

A continuació trobareu les entrevistes als protagonistes com Jordi Faus (president del S.R. Lima Horta), Laura López (jugadora de l’equip local), Isaac Fernández (entrenador del conjunt de casa) i Xavier Boné (pare d'una jugadora), que ens han pogut expressar els seus punts de vista de forma personal sobre el club i el bàsquet en general.

- Entrevista Jordi Faus / President (escoltar àudio)
- Entrevista Laura López / Jugadora (escoltar àudio)
- Entrevista Isaac Fernández / Entrenador (escoltar àudio)
- Entrevista Xavier Boné / Aficionat (pare d'una jugadora)

Regal, patrocinador principal de la Copa Catalunya, es vincula amb el Bàsquet Català i amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò, crea aquestes Jornades Regal tot visitant diferents clubs catalans i vestint de gala els partits més emocionants de la Regal Copa Catalunya, tant masculins com femenins, al llarg de tota la competició.

Agrair en nom de Regal la gran acollida de part del S.R. Lima Horta i tots els seus components! Ha estat una gran jornada, moltes gràcies a tots!

Text: Regal / Fotos: Regal